Thursday, 25 July 2013

Rindu Ain buat 5History.

Assalamualaikum.
Hmm, rasanya dah berhabuk dan bersawang dah blog ni. Maklum la, sudah lama ditinggalkan. Penghuninya pergi merantau serata dunia. Acewahh !! Berangan jer lebih.  Ehehe. Tapi jangan risau. Ain dah bersihkan blog ni. Hantu-hantu pun ain dah halau. So, cuba tengok dan renung dengan penuh perasaan apa yang terbentang di hadapan mata kamu. Sungguh damai dan tenang, kan ?

Ya, ain pun rasa begitu. Jika diimbas kembali, blog ni dulu apa template dia ? Guess la... Kalau betul ain bagi choki-choki. Sedap tau kalau salut dekat roti bonanza ! Nyum nyum. Okeh, ain nampak kamu sedang kebingungan. Meh, sini ain cerita.

Emm, sebelum ni kan...blog ni guna background polka dot warna warni. Warna tema ungu. Huhu, teringat pulak raya dah nak dekat. Dah beli baju ? Warna apa tu ? Meh kongsi dengan ain. Kalau baik hati, bole la sponsor baju raya dekat ain. Hamboih, melampau yer kau ni Ain Nadhirah ! Sekali sekala, biarlah.

Haha, dulu polka dot sekarang floral. Macam mana ? Cantik tak ? Eh, mesti la cantik. Designernya pun ain. Kali ni ain baik hati. Semua free of charge. Korang nak tak ain edit ? Kalau nak bole jer tapi kena bayar la sebab tawaran free of charge tu dah tutup. Okeh, i'm just kidding. Totally, blog ni nampak simple jer kan ? Tak sarat sangat. Tak serabut sangat. Tak apa lagi ya ?

Stop fasal design whatever ni. Hmm, bila ain buka jer blog ni, ain rindu group 5History. Dah nak masuk lapan bulan dah. Macam mana mereka sekarang ? Wina, Nadia dan Eliya ? Puasa tahun ni okeh tak ? Ye la, bersahur dan berbuka di sekolah tanpa ada keluarga disisi. Mesti rasa lain kan ?

Kalau dapat jumpa pun, sekejap jer. Huhu, cadangnya nak berbuka dekat luar nanti, kan ? Bila korang nak buat ? Miss a lot ! Nak jumpa korang...nak peluk korang...nak story mory macam dulu lagi....nak hangout macam dulu. Bila la kita dapat luangkan masa bersama ?

Okeh la, setakat ni jer. 
Ain tiupkan rindu rindu sayang ain buat group 5history. Daaa... ^^