Tuesday, 29 January 2013

Hanya Kami

Assalamualaikum...

Haha, history tu sejarah kan dalam bahasa melayu? Yup! Emm, kenapa nama blog ni 5History ek?
Begini ceritanya, semasa kami form3...waktu mata pelajaran Sejarah, cikgu selalu akan suruh kami buat presentation mengikut group! Jadi group kami terdiri daripada Aliaa, Wina, Eliya, Nadia dan Ain... Kami ni kan kreatif, tak mau la group ni dipanggil dengan ' kumpulan 5 ' ke hape benda.. So, diberi nama 5History setelah kata putus dikeluarkan..hehe

Sampai sekarang kami tak lupa dengan nama group ni... Kan kami sentiasa bersama..acewahh, sahabat sejati la katakan... But, kita tak selalu akan bersama dengan orang yang tersayang... Tiga daripada 5History dah tiada... mereka dah pergi ke tempat baru a.k.a sekolah baru! Sedihnya apabila berlaku perpisahan... Alhamdulillah, mereka dapat masuk asrama... Dua terbang ke SMS Kubang Pasu dan sorang lagi ke SMS Sultan Md Jiwa.. Tinggal la Ain dan Aliaa.. Miss Double A! Kami pun berharap yang kami dapat masuk asrama, ikut jejak ahli yang lain... Hee, kami tunggu result MRSM... Dapat masuk sekolah ni, syukur sesangat... :)

Walau kita jauh beribu batu, kamu kamu kamu kamu (hehe, mewakili empat orang.. tak betul dah bahasa den! ) tetap dekat di hati.... Sayang rindu buat hampa... :')

via Cik Sirrun a.k.a Ain Nadhirah