Friday, 8 March 2013

Still connect. Huhu

Assalamualaikum.
Sepi giler blog ni kan ?
Ye la, tuan-tuan punya blog busy semuanya. Eheks. Huhu, yang empat orang tu jer, yang masuk asrama. Yang tak duduk asrama tu, tak ada la busy sangat. Ada jer masa nak ber-fb, ber-blogging bagai. hehe

Wah, sesungguhnya si kesepian ni a.k.a ain teramat rindu kepada mereka tu. Huhu, kami masih dapat bercakap bersama walau tak banyak. Macam mana nak banyak, kalau cakap pun melalui phone. Keh keh keh.

 Bila berjauhan, sering jer ain dapat love message daripada mereka.

" Ain, rindu hang. "

Wah, ain pun rindu jugak. Dah tiga bulan kami dengan haluan masing-masing. Belajar sesama tapi berlainan tempat. Entah, mereka pandai daripada ain tak ? Hehe, nanti bole la kongsi ilmu kan?

Sekadar coretan daripada salah seorang 5History iaitu Ain.
Miss them laa. Bye. :)