Saturday, 2 February 2013

Memories with Them

Assalamualaikum...

Dah lima hari Wina, Nadia dan Eliya tak ada di sisi Aliaa dan Ain... Hari tu, kira last day kami bersama masa hari Isnin.. Hari Isnin tu pulak bebudak dapat bantuan persekolahan 100 ringgit... Masa pagi tu, dah rasa dah sedih... and bila bermulanya pemberian duit tu, masing masing akan pulang dengan waris sendiri.. Dalam 5History, Nadia yang pulang dulu... Sebelum pulang, kami sempat pesan pesan dengan dia... Lepas tu Eliya.. Bila dia ambil duit tu, dia nak pergi tempat duduk nak ambil beg... Ain tengok dia.. with muka yang sedih.. Dia pun sama... And bila dia sampai tempat kami duduk, Ain dah tak tahan...terus jer air mata mengalir... Dia nangis jugak ! Semua kengkawan perempuan nangis.. Ain pesan pesan dekat Eliya, pergi sana cari kawan..jangan sesorang.. Sambil nangis pulak tu ! Tersekat sekat suara Ain sambil berpesan... Lepas tu, turn Aliaa pulak.. Aliaa mula nangis masa dia ada dengan Wina.. Then, masa Ain.. Ain tanya Wina, sapa yang datang ambil dia.. Dia kata ada jer.. Tunggu giliran kot.. Lepas dah ambil duit, Ain ambil beg..kan nak balik dah ! Sempat lagi Ain salam Wina... For the last.. Sebelum tu, waktu rehat camtu, kami sempat bergambar..sebagai kenangan.. :)
Meh la tengok gambar kami dekat bawah ni..


                                                                     Eliya dan Wina

                                                                    Aliaa dan Wina   


                                      Cik Sirrun a.k.a Ain dan Eliya..huhu, love tak jadi !


                                                                    Ain dan Wina.. :)
                                                               


                                                     Aliaa dan Eliya..haa, love ni jadi ?


                                        Peace ! Selalunya, Ain tak buat peace camni.. -_-"


                                                             Intan | Ain | Eliya | Aliaa


                                                    Orang panggil kak cik ! Inilah Wina..

Haha, perasan dak ada kekurangan ? Yeahh, Nadia tak ada dalam gambar ni.. Dia tak suka nak snap snap gambar... Rasa macam tak lengkap jer.. Hmmm.. :(
This is our last memories... Never forget each other.. Misss... a lot !

Sampai sini saja.. Bye !

No comments:

Post a Comment